top of page

Recent Posts

Archive

Tags

A jóga a gyökerek és a majdani virágzás

Nagy nap lesz megint a holnapi, mégpedig Rák Újhold és teljes Napfogyatkozás. Ez lefordítva annyit jelent, hogy az érzelmi biztonság kerül reflektorfény alá.

Neked mi kell ahhoz, hogy érzelmileg biztonságban érezd magad? Szerintem leginkább két dolog: megfelelő párkapcsolat és megfelelő lakhely. Van még a hivatás megtalálása, de az más időszakban lesz terítéken.

Ez a júliusi újhold gyökeresen megváltoztatja az életed. Nem véletlenül használom a gyökér szót, mert a gyökerek kerülnek most előtérbe. Kiemelten fontos, alapvető területeket érint ez az újhold, mégpedig:

otthon és család.

Tulajdonképpen minden újhold egyben napfogyatkozás, de nem minden napfogyatkozás teljes. A holnapi viszont igen, csak sajnos tőlünk nem látható (de aki Dél-Amerikából olvas, annak igen:). Elsötétül egy pillanatra az ég, olyan mintha letakarnának mindent, ami eddig volt megszűnik. Amikor lerántják a leplet, valami teljesen új, más lesz látható. Mint egy trükk. Csakhogy ez a megélhető valóság. Amivé átalakul az pedig nőni kezd, gyarapodni. Ha most erősek lesznek a gyökerek, később biztosan beindul a virágzás.

Elköteleződés. Elköteleződés valaki vagy valami mellett. Lehet egy társ, de egy új eszme is, egy új gondolat, egy új terv. Lehet, hogy magad mellett köteleződsz el, hogy kitartasz amellett, amit gondolsz, amit érzel, hogy hallgatsz a megérzéseidre. Hogy nem engeded magad eltántorítani, mert te pontosan tudod, hogy neked mi vagy ki kell. Hogy engeded magad az intuíciód által vezetni.

Ha most lesz az esküvőd vagy már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy összeházasodjatok, hogy elkötelezd magad eljött az idő. A férfiak most szedjék össze a bátorságukat és kérjék meg másik felük kezét. Ennyi. Egyszerű, nem? Akit most kiszemeltél, az lesz az igazi.

Ha egy ideje már továbblépnétek és a babán gondolkoztok, ebben is eljött a jó időzítés, most meg tudjátok lépni könnyebben. Ha eddig nehézségeitek voltak a gyermekáldás területén az elkövetkezendő időszakban támogatáshoz juthattok. Aki ebben elakadt, most új lehetőségei lesznek.

Aki most születik, annak áldás kerül az életére, az alapok jók, a környezet elfogadó és anyagilag és érzelmileg is biztonságos a hely és a közeg, ahova érkezik.

Aki eddig párkapcsolatban élt, de külön lakásban, most itt a jó lehetőség az összebútorozásra. Az otthonteremtésre. Eljött a fészekrakás ideje.

Aki eddig egyedül élt és nem volt párja, lehet eljött az idő, hogy megtalálja azt, aki mellett biztonságban érezheti magát.

A családdal, a társaddal történő jó kapcsolat, építő jellegű tisztázások, értékes közös időtöltés ideje is eljött. Aki nem tart veled tovább, arra is fény fog derülni, mivel minden erre tol most, feszíteni fog az elvárás. Ha nektek nincs közös jövőtök, akkor lépni fogtok. Mégpedig el, egymástól.

A holdfázis mindig 4 hétig kihat az életedre, tehát addig különösen nagy a felhajtó erő, a Nap pedig 6 hónapig, tehát az elkövetkezendő fél év is sorsfordító ezeken a területeken.

Ha már régóta tervezed a lakásod eladását és egy új otthon megvásárlását, vagy ha ezen már túl vagy és most költözöl, biztosan jó döntést hozol/hoztál! Most könnyebb lesz eladni, de venni is lakást, házat, telket, bármit, amit az otthonodnak nevezel, bármilyen helyet, ami hozzájárul ahhoz, hogy a biztonságos alapot megteremtsd magadnak és szeretteidnek.

Egy nagy váltás következik be ezeken a területeken és a váltás nem lesz érzelmektől mentes, a Rák gondoskodik arról, hogy nagy érzelmi kitörések, hullámok kísérjék ezt a folyamatot. A szeretet, önmagad szeretete, a család szeretete prioritássá válik, a viták és a viszályok elrendezése is. Ki kit szeret és ki kit miért nem. Javíts, teremts! Alkosd meg magad és gyarapíts környezeted. A potenciál, a potencia maga nagy jelentőséghez jut. Legyen az ténylegesen egy születendő gyermek, de más terület is, ahol érzed a potenciált.

Tisztázd magadban honnan jöttél. Mik a gyökereid, kik az elődök. Hol laktak, mit dolgoztak, mi töltötte ki napjaikat. Milyenek voltak a kapcsolataik, házasságaik. A családi körülményeket tisztázd. Állítsd össze a családfát, deríts ki, ki kivel és mikor, rajzold fel egy lapra. Nézegess régi fényképeket, figyeld meg az arcokat. Gondold végig a karmát, amivel születtél. Értsd meg, hogy ki, mit, miért tett és tudd, hogy mindenki mindig a saját képességeihez mérten a a tőle telhető legjobban cselekedett. Ne vádold őket, hagyd abba a felelősségre vonást, a szüntelen hibáztatást. Gondold végig azt, hogy mi a helyzet az érzelmeiddel, hogy érzel-e és, hogy mit jelent neked az érzelmi biztonság.

Az ajtódon dübörög a változás!

Olyan sokszor félünk tőle, de most engedd be, vendégeld meg, örülj neki, hiszen ahogy a Nap elsötétül, önmagadba zárulsz, de ami utána elkezd fényleni, az ugyanúgy te önmagad vagy, sőt, a te igazi önmagad, aki valójában mindig is szerettél volna lenni. Aki már vagy, de elfedi oly sok minden.

Jógázz! Sokat el fog árulni, hogy ki vagy te valójában, merre vezet az utad. A Nap segít visszaállítani, vagy ráállítani a pályára, hogy aztán szépen, a te saját körödön keringhess tovább. Bátorság!

Ebben a hónapban rengeteget fogunk az órákon a sankalpákkal, a pozitív megerősítésekkel dolgozni, továbbá a gyökércsakrát és homlokcsakrát harmonizálni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megérezhess dolgokat, hogy kialakulhasson benned a biztonság. A biztonságérzet megteremtése a fő célunk a nyári táborokban is, ha intenzívebben dolgoznál és jönnél velünk, jelentkezz, gyönyörű helyekre megyünk!

A lehetőség tárháza most végtelen, ha csinálod, amit kell, hihetetlen nagy gazdagság vár rád.

Figyelj, tényleg itt az ideje, hogy az légy, aki lenni akarsz.

Itt az idő, hogy felnőj, hogy felelősséget vállalj önmagadért és a másikért.

Itt az ideje, hogy gyökereket verj!

Gyakoroljunk persze, mint eddig is: fáradhatatlanul.

Hari Om,

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page