top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Amikor az álmok valóra válnak

Halak Telihold a Szűzben. Az év legérzékenyebb időszaka. A révedezés, a merengés, az álmodozás, a nosztalgiázás, a mítoszcsinálás napjait tapasztalhatod most az elkövetkezendő hetekben, amikor ráadásul mindent túlidealizálva vagy túl lesúlytóan, tehát mindent felnagyoltan érzékelsz és értékelsz. Bizonytalanság, illékonyság, az élet dolgai könnyen kicsúsznak a kezeid közül.  A végtelen határtalanság érzése, a parttalan érzelmek hullámzása. Mintha árral szemben úsznál és az sodor vissza a múlt felé. Elveszíted a kontrollt és ez félelmetes. Pefig ez jó! 

Most jön az, amikor nem kell semmit tenned, amikor csak mozdulatlanná kell válnod. Most nem kell lépni, de nem is tudnál. Stabil vagy, mint egy hegy, kőkeményen. Kimozdíthatatlan. Nem kell pánikolni, nem kell bizonytalankodni! Nem fog kicsúszni a talaj a lábad alól, ne félj. Ne keseredj el! Ez csak megint egy újabb fejezet, a következő teszt. Semmi más célja nincs, minthogy levizsgázz. Vagy elveszíted a hited vagy pont az ellenkezője történik, felállsz és megerősödsz és akkor lapzhatsz a következő fejezetre, innen fogsz nyerni, beteljesülnek az álmaid.

Aki jár hozzám rendszeresen tapasztalja, egy ideje ezt készítjük elő, ezt a folyamatot támogattuk meg a gyakorlással, azért, hogyha eljön az idő, ne billenjünk nagyot. Hát eljött. Hetek óta a gyökércsakrával foglalkozunk, a biztonságérzetünkkel, a félelmeinkkel, az egyensúlyunkkal. Mostanra remélem, mindenki felvértezve átvészeli majd ezeket a napokat. De ki is használja. Maradj mozdulatlan, passzív és figyelj. Írj egy listát. Mi kell, miről álmodsz, legyen az egy új párkapcsolat, új munkahely, új otthon, gyermekáldás, bármi. Mi az, amire szükséged van. Miért. És milyenre.

A Halak határtalan érzékenysége segíthet most jól átélni azokat a fájdalmakat, érzelmeket, amelyek bizony egyáltalán nem kellemesek. Amitől annyira félsz. A magányt. Az elhagyatottság érzését. A reménytelenséget. Hogy nem fogod tudni meglépni, elérni, megvalósítani. Minden félelmed valóságosnak tűnhet. Engedd át magadon ezt a sötétséged. Éld meg. Figyeld a jeleket, viszont hallgass a megérzéseidre, kövesd a belső képeket. Ha képes leszel egyhelyben maradni, most rá fogsz jönni, mi volt eddig az akadály. Az élet mindig megy tovább! Most csak egy picit kell megállni értékelni. Szünet. Semlegesítés.

Megtisztulás.

A Halak és a Szűz jó partnerek, a Halak az, akinek mindig nagy álmai vannak, de a Szűz az, aki aztán azokat meg is valósítja. Ő az, aki intézkedik.Jól kiegészítik egymást. Most el lesz intézve, legyen az bármi, amire szükséged van. Egy fontos: őszintén. Ha figyelsz, a Halak megsúgja, hogy mi az, amit tényleg szeretnél, a Szűz pedig csinálja. Most egyensúlyba kerül a két oldal. Nem csak úgy álmodozol bele a mindenségbe, hanem, amit most álmodsz meg az valóság lehet. Témyleg akarod? Tényleg jó lesz úgy? Ezt a tesztet futtatja le most benned a világmindenség. Te magad. So Ham.

Ahogy fogy a Hold úgy engedd el, ami nem kell. Tisztázó időszakban járunk, tisztítsd ki, gyomláld ki az érzéseidet, az elkövetkezendő két hét intenzíven erről fog szólni. Ha tudatos vagy. Válogass, mi kell és mi nem. Őszinte álmokat kérünk tőled és azt hogy tudd, mi mivel jár.

Érdemes ilyenkor minden tisztító gyakorlatot elvégezni kívül és belül, a lakásban tértisztítást, de egyszerűen takarítani is jó, azt a régi koszt abból a sarokból is tüntesd el. Mindenhol rakj rendet, rakd el a nyári ruhát, jön az ősz, a tél, azt pedig vedd elő. A lelked legmélyebb zugából is kezd el kisöpörni azt, ami nem kell. 

El lesz rendezve minden.

Hari Om

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page