top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Jóga randi - FÉRFIAK jelentkezését még várjuk!

Hol tudod megismerni az Igazit a kocsmák, a szórakozóhelyek, a fesztiválok és a Tinderen kívül? Nem vagy egyedül, sok férfi fejében megfordul ez a kérdés: hol tudok ismerkedni. Hol vannak azok a lányok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.

Az Útközben jóga összeköti az embereket és segít összehozni a találkozót.

Ha szeretnéd, hogy olyanok körül, akik szintén ezen az ösvényen járnak, amit úgy hívunk jóga, ha szeretnél úgy ismerkedni, hogy semmi sem kötelező, hogy nem kell egyből elkötelezned magad, hogy nem kell egyből igent vagy nemet mondanod, ahol nem kell semmit túlvállalnod, ahol nincs nyomulás, nincs kitárulkozás, ahol csak annyit mutatsz meg magadból amennyit szeretnél, ahol nem kell áruba bocsátanod magad, ahol nincs muszáj, ahol önmagad adhatod, ahol fesztelenül és biztonságos környezetben ismerkedhetsz, akkor tényleg tudunk ebben közvetíteni.

Ha szeretnél egy új lehetőséget kipróbálni és új barátokra, vagy akár társra lelni, akkor a Jóga randi - játékos jógaórát neked találtuk ki. Olyan régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne azt sok szinglit összehozni, akit mellém sodor az élet a jógaórákon keresztül, hát most itt az alkalom, találkozhatnak a való életben és kifejezetten ebből a célból, hogy megismerkedjenek. Hogy együtt lélegezzenek, hogy egymás szemébe nézzenek, hogy megvizsgálják, ki az, aki mellett jól érzik magukat, aki feltölti őket. Tényleg semmi nem kötelező, olyan gyakorlatok lesznek, hogy ne érezd kihívásnak. Mindegy, hogy két hete vagy 2 éve minden nap gyakorolsz, mindegy, milyen rugalmas vagy - nem ez a lényeg. Ami számít, hogy megszületett benned a döntés, férfiként teszel lépéseket az egyedüllét ellen, a párkapcsolat mellett.

Az óra, a csoportos és páros gyakorlatok mellett, egy remek alkalom elmélyíteni a kapcsolat is, na kivel? Hát önmagaddal.

A lány helyek elkeltek, de várjuk még azokat a férfiakat, akik ki szeretnék próbálni magukat, akik támaszok akarnak lenni, akiknek biztonságot szeretnének nyújtani, aki boldoggá szeretnének tenni valakit, azt a valakit, aki mellettük megszépülhet, akivel együtt egységet alkotva repülhetnek.

Gyere el játszani, jógázni, egy izgalmas kalandra és talán meg is találhatod azt, akivel úgy igazán kapcsolódni tudsz.

Csak rád vár!

Mikor: 2019. október 12.

Hány órakor: 18:00 - 20:00 vagy lehet folytatni egyénileg tovább

Hol: Anahita Jógaközpont (13. ker Kádár u. 10)

A 12 lány jelentkezőn felül 2 lány már most plusz regisztrálna, egyelőre várólistán vannak, de ahhoz, hogy jöhessenek, még további 2 férfi kell, tehát összesen minimum 6 fiú jelentkezését várom még. utkozbenjoga@gmail.com

Várlak titeket!

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/2494126954166041/

Ha kérdés van, írjatok, tudom, nem könnyű ebben lépni, de eljött az idő! A lányokat pedig kérem, hogy noszogassák a szingli fiú barátjaikat <3

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page