top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Áss mélyre, biztonságban vagy

Skorpióban vagyunk, a Hold pedig a Bikában. Telihold.

Vagyis Halál (Skorpió) által Élet (Bika). Zuhanás által felemelkedés.

Nagy napokat élünk. Most itt a lehetőség, megnyílik a föld, most lehet a legmélyebbre kerülni, a legmélyebbre ásni, az élet nagy, fő kérdését tisztázni, magadban végérvényesen lezárni. Elengedni.

Hónapok kellenek, amíg lezajlik a folyamat és összeszeded magad, a romokat eltakarítod, azt, amit kell pedig kidobod. Ha ezt most megteszed, akkor majd el lehet kezdeni újra építkezni. De ehhez most kell megteremteni a szükséges alapokat. Tereprendezés, gyomlálás, víztelenítés, alapozás.

Csak a tavasz hoz majd igazi új életet és valós enyhülést, fellendülést. Annak viszont ára van és az árat most kell megfizetni. Akkor is, ha fáj. Ha azt érzed, ez most sok neked.

A Skorpió, mint a víz, bezúdul a föld alá, a rétegek közé, mindenhova befúrja magát, ahova csak tud. Mozgékony, illékony, megy előre, bizonytalan, hogy merre jár. Ezzel szemben a Bika a stabilitás, a biztonság, az erő. Ő a fény a sötétségben. Segít földelni, beveri a kapaszkodókat a leereszkedésnél.

Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni...

A Skorpió egy régi, mély sebet tép most fel, azt, amivel igazán régóta küzdesz. A fő elakadást. Itt az idő, ki lehet tisztítani és utána szépen visszavarrni. Ha ezt megteszed, nem gyengíti tovább az életed.

Kell egy kis idő, míg begyógyul, míg eléred, hogy alig észrevehető legyen. Megpróbálhatod eltüntetni, de teljesen nem fog menni. Nem áltatlak azzal, hogy minden seb eltűnik. Nem, van, ami örökre látszani fog, de minden halványodhat.

Szerintem van olyan, amit nem lehet teljesen elengedni. Van olyan seb, ami a lényed része, mindig ott marad a heg. De. Nem is kell. Attól vagy te olyan, amilyen. Csak ne hagyd elgennyesedni, tisztítsd ki, ez a lényeg!

Az idei Bika Telihold azt vizsgálja: készen állsz-e egyensúlyba hozni az életed és tisztázni a nagy drámáját. A fő problémát rendezni mered-e, tudod-e. Azt, ami folyamatosan fertőz téged. Mint az a seb. Ami nem csak az immunrendszeredet gyengíti, hanem téged úgy egészében fog vissza. Megakaszt. Ami miatt valamelyik életterületen nem tudsz kiteljesedni. Visszatart attól, aki igazán lehetnél. Egy boldog ember.

Képes vagy szembenézni a "démonoddal", aki kísért?

Legyen az bármi vagy bárki. Gyerekkori bántalmazások, traumák kerülnek most terítékre. Amiket a szüleink hagytak ránk. Az anyád. Az apád. Most nem tévednék olyan területre, hogy akarva vagy akaratlanul. Ez most mindegy.

A Bika megfogja a kezed. Átvezet a félelmeiden. Most kell menned, mert most ő ott van melletted. Soha máskor nem lesz ilyen égi támogatás.

Indulj.

Az érzelmeid jogosak. A fájdalmad számít.

Biztonságban vagyok.

Szeretve vagyok.

Belső munkában vagyok.

Az elengedés egy lassú folyamat, egy visszatalálás önmagadhoz. Egy hazaérkezés. Ne engedd, hogy valaki még évekig ott tartson a váróteremben. Gyógyulj, senki más nem fogja megtenni neked, helyetted.

A haragod fontos. A szomorúságod kell. A hangod számít. A szíved ártatlan. Itt az ideje, hogy visszatérj.

Hari Om

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page