top of page

Recent Posts

Archive

Tags

A jövő elkezdődött

Ma elhagytuk a Skorpiót, indulunk felfelé. Elkezdődött a Nyilas.

Minden jegyhez fizikai szinten sorolhatók testrészek, a Nyilashoz a combok és a test jobb oldala. A nagyobb vénák, a tápanyagok szervezetben történő szétosztása, az átalakításra való képesség, a megtartás, a raktározás is ide tartozik. Ezért kiemelt böjt és szortírozás időszak, ne tarts meg semmi olyat, ami nem kell, szabadulj meg a fölöslegektől.

Nem csak fizikai szinten, a testben lévő túlsúlytól szabadulj most meg, hanem érzelmi és gondolati síkon is. Most csak úgy ömlenek belőled a nagy tervek, a jövőorientáltság. Úgy érzed, igazán van értelme az életednek, sőt mi több, az életednek küldetése van.

Vége a gyásznak, a jövőbe vetett hit, a lelkesedés, az optimista életfelfogás jellemzi most a napokat és heteket.

Nagy séták, kitartó, hosszabb kirándulások segíthetnek most feldolgozni azt, amit az elmúlt hetek a Skorpióban felszínre hoztak. Az eddig tartó alámerülés, a mély tudatalatti tartalmakkal való szembesülés után most itt a lehetőség az azoktól megszabadulni és ezáltal felszabadulni.

Majd a téli napfordulókor megszülető fény adja meg azt, amikor azt érzed, önmagad születése, újjászületése történik. A lelked mélyén születik meg a téged vezető, igaz benső fény, aminek segítségével szabadon szárnyalhatsz, amikor igazán önmagaddá válsz.

Az elkövetkezendő hetekre jellemző a beteljesedés, önmagad kiteljesedésére való képesség, de a tapasztalatszerzés, a kaland, a tudás és ismeretek bővítése, a látókör szélesítése is. Nem csak a Nyilas jegy szülötteire, hanem úgy általánosságban mindenkiben nagyobb lesz a mások felé odafordulás, mások megértése és elfogadása. A jövőbe vetett hit, a lelkesedés, az optimista életfelfogás.

Ez az Advent ideje is, a várakozás, a felkészülés a Karácsonyra, a belső fény megszületésére. A régi időkben ennek szimbólumaként reptették a mágusok ilyenkor kerecsensólymaikat föl a magasba.

A Nyilas a célok belövése, a határozottság, a magabiztosság, az őszinteség önmagunkkal szemben.

Különösen figyeljünk most arra, mi kerül elénk, milyen jelek, formák, emberek, történetek.

Kövesd a megérzéseid.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page