top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Ha tele a Hold

Nyilas Nap, Ikrekben pedig a Telihold holnap hajnalban.

A Nyilas a távlatok, a nagykép. Mindent meg és át akar élni, érteni és érezni. MINDENT - csupa nagybetűvel. Az Életet akarja. Csak nagyban tud gondolkodni. Nagy tervek, nagy célok, nagy távlatok. Az Ikrek/Nyilas Telihold nem hagy leülni, nincs elkeseredés, csak optimizmus van. Előkotorja belőled a pozitív úttörőt, az újítót, a felfedezőt.

Most fény derül arra, mi az, amire úgy érzed tényleg szükséged van ahhoz, hogy szabad légy. Hogy boldog légy. Mi kell az önmegvalósításhoz. Hogyan tudsz kiteljesedni - erre a nagy kérdésre fogsz most választ kapni.

A Nyilas a célok belövése, a határozottság, a magabiztosság, a céltudatosság. Az Ikrek viszont pont az ellentéte, a kettősség, a billegés, az ez is, meg az az is. Viszont egyben egy nagyon jó lehetőség is, hiszen most ugyanazt a dolgot két különböző szemszögből is megvizsgálhatod. Olyanokra is fény derülhet, amire amúgy nem gondolnál.

Most őszinte lehetsz önmagaddal szemben.

A hamis igazságokat engedheted el most, ahogy majd fogy a hold, azokat, amikben nem igazán bízhatsz, amik nem támogatnak. Olyan hitrendszereket engedhetsz el, amikre valójában igazság szerint egyáltalán nem támaszkodhatsz.

Keresd az egyszerűségben a teljességet. Fújd ki a nagy levegőt és hidd el, az élet sokkal könnyebb. Ne vállald túl magad. Ne vegyél terheket magadra fölöslegesen, pont arról szól most ez az időszak, hogy meg tudj érkezni. Hogyan lesz sokkal egyszerűbb és jobb minden. Azzal főzz, amid van, és engedd el az túlzásokat.

Az év vége egy megterhelő időszak. Megterhelő érzelmileg, megterhelő fizikailag, sokaknak még a pénztárcáját is súlyosan megterheli. Folyamatosan nyomás alatt vagy. Nyomás, hogy költs, hogy hétfogásos legyen az az ünnepi vacsora, tökéletes a családi műsor.

Ezt engedd el!

Kinek akarsz megfelelni? Kitől vársz elismerést?

Hagyd!

Viszont ne engedd azért megfagyni a szíved. Legyél mértékletes, de ha túl sok az Ikrek, akkor hideg leszel és számító, viszont ha a túl sok a Nyilas, akkor meg túlzottan bölcselkedő, körülményes és elmélkedő.

Hol van ebben a közép? Hol van itt az egyensúly?

Hol van a bizonyosság a bizonytalanságban. A boldogság a boldogtalanságban. A gazdagság a szükségben. A fiatalság az öregségben. Az édes a sósban. A fehér a feketében.

Hol van az igaz és tiszta szeretet? Hát a feltétel-nélküliségben!

Most rájöhetsz, hol van a megengedés és az akarat határa. Tudsz-e nemet mondani. És mire mondod azt felszabadultan, hogy igen! Hogy egyiket se vidd túlzásba hallgass most a megérzéseidre és tényleg azt csináld őszintén, amit szeretnél.

Hogyan találod meg az igaz utat? Melyik egyáltalán a jó út?

A több út illúzió. Egy út van, ami a tiéd. Már pontosan tudod és látod, hogy hol van.

Lépj rá és kezdj el rajta járni. A te saját utadon.

És az univerzum akkor támogatni fog.

Hari Om

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page