top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Szerethető vagy!

Csodálatos, fantasztikus tanítványaim vannak. Hihetetlen hálás vagyok.

Tartok magánóra keretében páros gyakorlást is, olyan tanácsokkal látok el párokat, akik valahol elakadtak a kapcsolatukban vagy egyszerűen csak mélyíteni szeretnék azt a szálat, ami közöttük van.

Amikor ránéztem erre a képre olyan harmóniát és összefonódást láttam, hogy csak annyi jött ki a számom, hogy gyönyörű. Megható pillanat volt és annyira megérintett, hogy legszívesebben felszívódtam volna. Akkor ott már nem volt rám szükség. Sokszor látok ilyen intim gyakorlást az egyéni óráimon is. De ez valami egészen különleges volt.

A kapcsolódás a jóga által igen, gyönyörű tud lenni. Iyengar mondja, hogy akkor jó egy ászana, ha szép vagy benne. Ha megszépülsz általa. Mert a belső szépség ott van benned, a jóga legfeljebb csak előkotorja és felszínre hozza.

Megmutatkozhatsz, ki vagy valójában. Nagyon sok mindenre fény derül és igazi változásokat a jóga segítségével meg lehet tenni!

Aki így karácsonykor pedig egyedül van, nem vesztes. Sokaknak hoz az ünnep inkább fájdalmat. Gyászold meg, amit meg kell! Az, hogy van-e éppen párkapcsolatod, hogy házasságban élsz-e, vagy vannak-e gyerekeid nem árulnak el rólad semmit. Nem jelent semmit abból a szempontból, hogy te szerethető vagy-e vagy sem. Nem azért vagy egyedül, mert nem vagy szerethető. Nem kell bizonyítgatnod, szégyellned.

Szerethető vagyok. Mondd ki hangosan és nézz bele a tükörbe.

Szerethető vagy!

Minden, amit érzel igaz és valós, teljesen természetes, hogy egy társra vágysz. De nem minden áron. Ne vádold vagy hibáztasd magad. Senkinek sem tartozol magyarázattal. Egyedül vagy és ennek oka van. Bátran vállald!

Járj utána, hogy mik az okok de bánj nagyon nagy szeretettel magaddal. Azzal a belső gyermekkel.

Az a valaki ott van, már megszületett, ő is téged keres. Valahol, csak rád vár. Tegyél érte, hogy rád találjon!

Szeretettel,

Shanti shanti shanti

Alexandra

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page