top of page

Recent Posts

Archive

Tags

5 + 1 ok hogy, miért jelentkezz jógaoktatói tanfolyamunkra

November 4-én indul az Anahita Jógaközpontban (www.anahita-joga.hu) a hatha jógaoktatói képzés Nagy József vezető jógaoktató és Brávácz Alexandra jógaoktató vezetésével. Egy hatalmas kalandra hívunk, még az is lehet, hogy megváltoztatja az életedet. Érdekel, hogy miért?

Összefoglaltuk 5 pontban mit adhat neked ez a 250 órás, 1 éves képzésünk:

1. Bátorság és erő

Ha készen állsz arra, hogy bátran, viszont tudatosan és megfelelő bölcsességgel kilépj a komfortzónádból, valamint jelentős változásra vágysz csak úgy, vagy, mert lehet, hogy épp elakadtál egy élethelyzetben, akkor biztosan itt a helyed a képzésen. Ha már egy ideje gyakorolsz, de hiányzik valami, ami továbbmozdít, szeretnél inspirálódni és új dolgokat megismerni. Szeretnél többet tudni, megérteni, mi történik a matracon túl. Ha már oktató vagy akkor is várunk, mert mindig mindenkitől van mit tanulni.

2. Biztonságos út

Ha szeretnéd pontosan megtanulni, hogyan tudsz sérülésmentesen gyakorolni, illetve, ha bármilyen sérülés vagy más állapot akadályoz a gyakorlásban, hogyan tudsz biztonságosan módosításokat tenni, akkor itt a helyed a képzésen. Megtanulhatod azt is, hogyan használhatod a segédeszközöket hatékonyan, miben tudnak támogatni, de mikor kell eldobni a mankókat. A tanfolyam után tanácsot tudsz majd adni derékfájós, térdfájós, vállfájós barátaidnak, mivel tudnak segíteni magukon és még az is lehet, hogy tartasz nekik egy órát. Majd másoknak is. Majd egyre több helyen, egyre több órát, egyre másoknak. :)

3. Kihívások és tapasztalat

Ha ki szeretnél lépni a jóga valóságába és olyan pózokkal is meg szeretnél ismerkedni, amelyek nagyobb szellemi összpontosítást igényelnek, akkor itt a helyed a képzésen. Valójában nincs olyan, hogy kezdő és haladó, ill. nehéz vagy könnyű póz. Mi megtanítjuk, milyen alapok szükségesek az ászanák kivitelezéséhez, a többi rajtad múlik. Segítünk abban, hogy a félelmeidet hátrahagyva teret adhass annak, hogy kipróbáld magad és szabadon szárnyalj! Egy játékos könnyedséggel, görcsök nélküli gyakorlásra tanítunk, arra bátorítunk, hogy merj kipróbálni és meglépni olyan helyzeteket, amikre lehet, hogy előtte nem is gondoltál. Nem csak a jógateremben, az életben is.

4. Stabil tudás

Amikor meghallod, hogy hamstring vagy psoas, esetleg azt, hogy adho mukha svanasana és valaki benned azt kiáltja Még!, akkor biztosan itt a helyed a képzésén. Az alapos anatómiai alapismeretek mellett oda-vissza, álmodból felébresztve is fogod tudni az izmok, csontok nevét és pontos helyét, a pózok szanszkrit és magyar megnevezését. Jövő ilyenkor már biztosan nem jössz zavarba, ha azt mondják Patanjali, gyökércsakra vagy citta vrtti nirodah és hosszasan tudsz beszélni a karma jelentőségéről is.

5. Éltető élet

Mindig is szerettél volna tenni az egészségedért, de sosem tudtad melyik utat válaszd? Ha szeretnéd a jóga életmódot kipróbálni, akkor biztosan itt a helyed a képzésen. Megtanulhatod, mit javasol ez a hagyomány a megfelelő életvitelre, életmódra vonatkozóan. Tippeket kaphatsz a megfelelő étkezési szokások kialakítására, egyéb praktikus gyakorlatokat is megismerhetsz, amik segítenek egy kibillent egészségi állapot megteremtésében. Eszközök tárháza lesz a kezedben, még az is lehet, hogy tanácsot tudsz adni másoknak.

5. + 1. A baráti élmény

Jógaoktató-képzésünk alatt új ismeretségekre és barátságokra tehetsz szert. Garantáljuk, hogy a képzésre csak olyanok jelentkeznek, akiknek vagy már szenvedélyük a jóga vagy nagyon érdekli őket, mi történik velük és másokkal. Szeretnének világosabban látni. Van, akinek az is megfordult a fejében, hogy a képzés után tudását szeretné másokkal is megosztani, ebben is hasonlóak vagytok. Ami biztos: egy olyan mély, elfogadó és nyitott közösség tagja lehetsz, akik támogatnak, nem csak ebben az időszakban, de azután is. Külön platformot hozunk létre a végzettek számára, ahol a jövőben is meg tudtok osztani egymással kérdéseket, válaszokat. Továbbképzéseket, táborokat kínálva teremtünk olyan helyzeteket, ahol tapasztalatokat tudtok cserélni, ahol az összetartó erő csodákra képes. Sosem leszel egyedül.

Tényleg, mire vársz még?

Jelentkezési határidő: 2017. október 15. anahitajogaoktato@gmail.com

Részletek az Anahita oldalán olvashatók.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page